Μαρινάκης: «Χρέος του Ολυμπιακού στην κοινωνία»

Μαρινάκης: «Χρέος του Ολυμπιακού στην κοινωνία»

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη δήλωσή του υποστήριξε πως η πλήρης κάλυψη των εξόδων για την ανακατασκευή των σχολείων της Κεφαλονιάς αποτελεί την τρανή απόδειξη ότι οι Πειραιώτες είναι κορυφαία ομάδα εντός κι εκτός γηπέδων.

O πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφάσισε να αναλάβουν οι «ερυθρόλευκοι» το κόστος της ανακατασκευής των σχολικών κτηρίων Ληξουρίου και Αργοστολίου, που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κεφαλονιά. Η πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε άμεσα αποδεκτή τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με τη βοήθεια του οποίου θα γίνει εφικτό να προχωρήσει η διαδικασία ταχύτερα προς όφελος των μαθητών της δοκιμαζόμενης Κεφαλονιάς.

Με αφορμή αυτή την πρωτοβουλία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα στους κατοίκους της Κεφαλονιάς που δοκιμάζονται. Η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι έννοιες στενά συνδεδεμένες με την ιστορία, τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Είναι ανάγκη οι κάτοικοι της Κεφαλονιάς να αισθανθούν ασφαλείς και να συνεχίσουν τα παιδιά τους απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Για αυτό το λόγο αναλάβαμε την πρωτοβουλία να καλύψουμε το κόστος της ανακατασκευής των σχολείων που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους σεισμούς, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα μαθήματά τους. Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει με πράξεις ότι είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην Ευρώπη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».