ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ

Ολυμπιακός: Επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ

Τη δικαστική οδό εναντίον του φυσιοθεραπευτή του Παναθηναϊκού, Άκη Παναγιωταρά, θα ακολουθήσουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σήμερα (15/02) ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για το λόγο που οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ και θα στραφούν, παράλληλα, εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων.

Η ανακοίνωση: «Την 12 Φεβρουαρίου 2014 γίναμε μάρτυρες μίας απρόκλητης και χυδαίας ανάρτησης του φυσιοθεραπευτή και μέλους του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιωταρά μέσω του «facebook», με την οποία καταφέρεται με υβριστικές εκφράσεις κατά των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου και Γιώργου Αγγελόπουλου. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι ιδιοκτήτες της θα προβούν άμεσα σε καταγγελία ενώπιον του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ για την παραδειγματική τιμωρία του υπαλλήλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στρεφόμενοι ταυτόχρονα εναντίον του με μήνυση και αγωγή ενώπιον των ποινικών και πολιτικών δικαστηρίων».