Ούκιτς: «Να βρούμε ρυθμό και να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ούκιτς: «Να βρούμε ρυθμό και να επιστρέψουμε στις νίκες»

Ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους «πράσινους» να προετοιμάζονται για το ματς με την Νέα Κηφισιά

Μετά από την ήττα από την Μάλαγα και λίγες ημέρες πριν από το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για να... βγάλουν μία ακόμα, εντός των τειχών, υποχρέωση. Οι «πράσινοι» υποδέχονται αύριο το απόγευμα την Νέα Κηφισιά και αυτό που θέλουν παίκτες και προπονητές είναι νίκη με μία καλή εμφάνιση... ζέσταμα για τον Ολυμπιακό.

«Επιστρέφουμε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας» λέει ο Ρόκο λένι Ούκιτς στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ και συμπληρώνει. « Η ΑΕΝΚ είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, παίζει διαφορετικά, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διανύει μια πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο. Ο στόχος είναι όπως πάντα η νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από την μεριά του ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκή στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας είπε «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες. Έχει βρει πολύ καλή χημεία, ο Κακιούζης που έχει προστεθεί τους έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Διαθέτει πολύ καλούς αθλητικούς ξένους και με τη βοήθεια των Ελλήνων, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο» και συνέχισε τονίζοντας «Εμείς από την πλευρά μας ερχόμαστε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι και θέλουμε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες».