ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόγιες: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μόγιες: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», μίλησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουναίντετ τονίζοντας πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

Λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σκοτσέζος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Όλες οι ομάδες θέλουν τον τρόπαιο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς. Δεν είπα ποτέ πως θα το καταφέρουμε ή ότι μπορούμε, αλλά θα το διεκδικήσουμε.

Καμία ομάδα δεν θέλει να παίξει με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα μετά τις επιτυχίες που είχε. Ελπίζω να παίξουμε όσο καλά χρειάζεται για να περάσουμε στα προημιτελικά και θα δούμε στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά καλή ομάδα και έχει σπουδαία αποτελέσματα. Είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Παράλληλα έχουν πολλούς παίκτες που είναι διεθνείς με την Ελλάδα και θα πάνε στο Μουντιάλ. Θα είναι πραγματικά δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Μόγιες και συμπλήρωσε για την πώληση του Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου ήταν ένας εξαιρετικός σκόρερ για τον Ολυμπιακό κι ένα σημείο αναφοράς στο παιχνίδι τους.

Δεν ξέρω αν αποδυναμώθηκαν ή όχι με την παραχώρησή του, αλλά είμαι βέβαιος πως θα προτιμούσαν να τον έχουν ακόμη στο δυναμικό τους. Προφανώς ένιωσαν πως η πρόταση της Φούλαμ ήταν τόσο καλή που έπρεπε να την αποδεχτούν. Από τότε έχουν αποκτήσει 2-3 παίκτες και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα παίξει και ποιος όχι».