ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Αθλητικό Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα συνεχάρη ο κ. Πατούλης

Τον Αθλητικό Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα συνεχάρη ο κ. Πατούλης

Τους αθλητές και τις ομάδες του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτήριων Δούκα συνεχάρη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, για τις σημαντικές διακρίσεις τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη γιορτινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτήριων Δούκα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου Δαϊς, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια του Α.Σ.Ε.Δ. εκπροσώπους της Πολιτείας, των ομοσπονδιών και πολλών φίλων του αθλητισμού.

Ανοίγοντας την αυλαία της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους αθλητές και τις ομάδες για τις περσινές τους επιτυχίες και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για ευόδωση των στόχων τους τη νέα χρονιά.
«Η παρουσία του Συλλόγου σας στις τάξεις του Αμαρουσίου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Δήμο μας» σημείωσε ο κος Πατούλης.

Από την πλευρά του, ο κος Κωνσταντίνος Δούκας, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣΕΔ εξήρε την επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια από την ίδρυσή του και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

Ακολούθησαν οι απονομές και βραβεύσεις των αθλητών και των ομάδων, καθώς και ευχαριστίες σε όλους όσους προσφέρουν και καταβάλλουν προσπάθειες με αφοσίωση και συνέπεια για την ανάπτυξη του Α.Σ.Ε.Δ.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις επιτυχίες της ομάδας Χάντμπολ Παίδων (Πρωταθλήτρια Ελλάδος), Χάντμπολ Ανδρών (3η θέση, Α1),την Ομάδα Μπάσκετ Παίδων (2η Πανελλήνια θέση), των ομάδων Εφήβων και Ανδρών Ποδοσφσίρου Σάλας (3η θέση στο Πρωτάθλημα και 2η θέση στην Α' Εθνική, 3η Θέση στο Κύπελλο Ελλάδας) και στην ομάδα Γενικής Γυμναστικής (Αργυρό Μετάλλιο στο 2o Cosmogym Festival ). Επίσης στους αθλητές Μπάντμιντον, Στίβου και Καράτε, με Πανελλήνια Μετάλλια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης.