ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουστέρ: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Φουστέρ: «Συγνώμη από τον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ισπανό μέσο

Ως μια πικρή στιγμή που δεν θα πρέπει να επηρεάσει τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος των Πειραιωτών στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη στήριξη.

«Η ομάδα δεν έκανε το ματς που θα μπορούσε ούτε αυτό που θα ήθελε. Κοιτάμε μπροστά και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δεν αξίζει να μείνουμε σε αυτό. Κάνουμε καλή χρονιά, εξαιρετική. Είναι μια πικρή στιγμή αλλά κοιτάμε μπροστά» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στη NOVA.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Η ομάδα θα πρέπει να δίνει τα πάντα σε κάθε ματς. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες. Σίγουρα αυτό που συνέβη με τον Όλαϊτάν μας επηρέασε, σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει είναι σε σταθερή κατάσταση. Συγνώμη από τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε για τη στήριξη και θα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Η ομάδα θέλει να αφήσει πίσω την ήττα. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο οποίο μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα που αξίζουμε, απέναντι σε μια ομάδα που το διεκδικούσε. Η ομάδα μας αξίζει το καλύτερο και θα το πετύχει στη συνέχεια».