ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τον Απρίλιο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Τον Απρίλιο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η αρμόδια επιτροπή του Κυπέλλου όρισε τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών ανάμεσα στις δύο ομάδες-Δύο σενάρια για τους αγώνες.

Η αρμόδια επιτροπή εξέδωσε μέσω ανακοίνωσης τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα σενάρια είναι δυο και οι ημερομηνίες θα εξαρτηθούν με το αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εφόσον οι Πειραιώτες προκριθούν στους «8» αφήνοντας έξω την Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, τότε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει στις 16/4 και η ρεβάνς στις 22/4.

Σε αντίθετη περίπτωση ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 2/4 και ο επαναληπτικός στις 16/4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας ανακοινώνεται ότι σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League οι αγώνες για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Μ. Τετάρτη 16/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τρίτη 22/4/2014.

Σε περίπτωση μη πρόκρισης του Ολυμπιακού οι ημιτελικοί αγώνες ορίζονται ως εξής: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη 2/4/2014 και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Μ. Τετάρτη 16/4/2014».