ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βενγκέρ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Βενγκέρ: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μπορεί οι πιθανότητες να είναι εναντίον της Άρσεναλ στον σημερινό επαναληπτικό με την Μπάγερν στο Μόναχο (21:45, Novasports 2), όμως ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» πιστεύει πως οι παίκτες του μπορούν να τα καταφέρουν.

Η Άρσεναλ είχε ηττηθεί με 2-0 στην έδρα της από την ομάδα του Γκουαρντιόλα, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ δεν σταματάει να πιστεύει στην πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλσατός τεχνικός γνωρίζει πως οι πιθανότητες είναι εναντίον της ομάδας του, όμως προκαλεί τους παίκτες του να κερδίσουν και να γράψουν μαζί την μεγαλύτερη ευρωπαική νίκη στην ιστορία της Άρσεναλ. Διαβάστε τι είπε αναλυτικά στη συνέντευξη Τύπου:

«Oι πιθανότητες είναι εναντίον μας, αλλά έχουμε κερδίσει 5-1 εκτός έδρας στην Ίντερ και έχουμε πετύχει νίκες σε πάρα πολλά ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η Μπάγερν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση γιατί τα πηγαίνει καλά αλλά και εγώ είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου είναι πνευματικά έτοιμη να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Θέλουμε να έχουμε μία υψηλού επιπέδου απόδοση και ελπίζω οι παίκτες μου να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Οι παίκτες μου έχουν ποιότητα και φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μία υψηλού επιπέδου εμφάνιση».

Για να μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβάινουν στο χώρο του αθλητισμού και για ταμεία στο Πάμε Στοίχημα, κάντε like στη νέα μας σελίδα: Newsbomb Sports.