ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νοτσιόνι: «Όπως τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»

Νοτσιόνι: «Όπως τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό»

Ούτε στο ελάχιστο δεν θα πρέπει να διαφοροποιήσουν την αγωνιστική προσέγγισή του στη Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Αντρές Νοτσιόνι.

Ο Ιταλός φόργουορντ αναφέρθηκε στον εκτός έδρας αγώνα τους με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή (21/03, 21.30) στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, και εξήγησε πως θα πρέπει να παίξουν όπως και απέναντι στον Παναθηναϊκό, οπότε πανηγύρισαν το «διπλό» στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίσαμε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να πιάσουμε την καλύτερη απόδοσή μας».

Για το μέλλον του: «Δεν έχω σκεφθεί ακόμα τι θα γίνει το καλοκαίρι, δεν κλείνω ούτε ανοίγω πόρτες. Θα περιμένω μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα μέχρι το τέλος».

Για την αποχώρηση του Λαμάρ Όντομ, λόγω προβλήματος τραυματισμού: «Ο Λαμάρ ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα και να βρει ένα μέρος για να παίζει μπάσκετ, δυστυχώς το σώμα του είπε «όχι». Η ζημιά που έχει είναι περίπλοκη. Είναι κρίμα».