ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέος: Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη

Μπέος: Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη

Με δήλωσή του ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στα όσα υποστήριξαν οι άνθρωποι της Επισκοπής στην εκπομπή «Δίκη του ΣΚΑΪ» περί φραστικής επίθεσης από τον ίδιο, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

Μάλιστα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επισήμανε πως θα απαντήσει με μηνύσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπέου:

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά πιο πολύ το νοικοκύρη και ευτυχώς αποκαλύπτεται πια ποιοι είναι οι κλέφτες και ποιος ο νοικοκύρης. Αποκαλύπτεται πια πόσο λυσσαλέα κινούνται εναντίον μου οι διώκτες μου και πόσο δυστυχώς εύκολα κατασκευάζονται κατηγορίες σε βάρος ανθρώπων.

Κινήθηκε αυτές τις ημέρες μία ολόκληρη διαδικασία από τα λεγόμενα ενός και μόνο ανθρώπου, όπως άλλωστε είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια, οπότε και ξεκίνησε ο αγώνας μου για δικαιοσύνη.

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του συστήματος, αλλά σε τέτοιο αίσχος δεν περίμενα να φτάσουν. Ευτυχώς για εμένα και για το δίκιο υπάρχουν πλέον των 100 φωτογραφιών, οπτικοακουστικό υλικό, επίσημες εκθέσεις όλων των αρμοδίων αρχών και αυτόπτες μάρτυρες που αποκαλύπτουν την αλήθεια!

Δυστυχώς για εκείνους αυτή τη φορά βιάστηκαν και αποκαλύφθηκαν και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη γιατί η ατιμωρησία, η αυθαιρεσία και η ασυλία έχουν και ένα όριο.

Υ.Γ.: Οσο για εσάς κ. Θωμαίδη, τηλεοπτικέ δικαστά, που πληροφορείστε πρώτος από όλους, παραβαίνοντας το νόμο και εκθέτοντας την Εισαγγελία, τις δικαστικές εξελίξεις, θα πρέπει αυτή τη φορά να προσκομίσετε τις φωτογραφίες που ισχυρίζεστε ότι διαθέτετε. Σε διαφορετική περίπτωση για μία φορά θα αποδειχθείτε ένας κοινός συκοφάντης.