ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμίνης: Δεν γίνεται γήπεδο στη Λεωφόρο

Καμίνης: Δεν γίνεται γήπεδο στη Λεωφόρο

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει σύγχρονο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας…

Στον ΒΗΜΑ Fm μίλησε ο κ. Καμίνης και υποστήριξε πως το γήπεδο του Παναθηναϊκού πρέπει να γίνει, όμως, είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί εκεί που βρίσκεται σήμερα το «Απόστολος Νικολαΐδης». Παράλληλα, επανέλαβε πως υποστηρίζει τους «πράσινους» και πως ο δήμος έχει συμπαρασταθεί στο να γίνου έργα ανακοίνωσης της Λεωφόρου για την επόμενη πενταετία.

«Είμαι Παναθηναϊκός. Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει καθήκον να στέκεται δίπλα στην ομάδα και να προσπαθεί να συμφιλιώσει την ομάδα με τα συμφέροντα της πόλης. Ο δήμος της Αθήνας και επί του προκατόχου μου και επί τώρα, έχει δεσμεύσει εκατομμύρια στο Βοτανικό για να γίνει το γήπεδο της ομάδας. Τα λεφτά από το πράσινο ταμείο, 9 εκατ. ευρώ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για απαλλοτριώσεις και να γίνουν χώροι πρασίνου, αλλά θεωρήσαμε ότι είναι τεράστια επένδυση να γίνει το γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό και να απαλλοτριωθούν εκεί θύλακες που δεν είχαν γίνει, στο Βοτανικό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καμίνης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Άποψη μου είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι χαρακτηρισμένος χώρος πρασίνου – και πρέπει να εξηγήσει κάποιος, κάποια στιγμή, στους δημότες τι σημαίνει αυτό – αλλά πρέπει να γίνει το γήπεδο. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδος και γι’ αυτό ο δήμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα και δόθηκε παράταση πέντε ετών στη Λεωφόρο και έγιναν και έργα εκεί. Ακούω, όμως, κάποιους που λένε τώρα να παραμείνει γήπεδο η Λεωφόρος και ήταν εκείνοι που είχαν πρωταγωνιστήσει στη Διπλή Ανάπλαση και στο να γίνει γήπεδο στο Βοτανικό. Μην ξεχνάμε από τη μία μέρα στην άλλη και μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο…»

Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός: Επιμένει ο Καμίνης για Λεωφόρο