ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχωρεί ο Αγκάνθο από τον Άρη

Αποχωρεί ο Αγκάνθο από τον Άρη

Παρελθόν από τον Άρη πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε άδεια για να μεταβεί στη Μαδρίτη, όπου θέλει να διευθετήσει κάποια προσωπικά ζητήματα. Ο Γιώργος Φοιρός συναίνεσε στο αίτημα, αφού ούτως ή άλλως δεν τον υπολογίζει για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Η άδεια που του δόθηκε είναι όπως φαίνεται άνευ... ημερομηνίας επιστροφής.

Όπως αναφέρει το "pressaris.gr" ο Αγκάνθο, που ταλαιπωρήθηκε από το γνωστό πρόβλημα του τραυματισμού του και φέτος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους αγωνιστικά που υποβιβάζονται οι κίτρινοι. Ο έμπειρος Ισπανός φορ αγωνίστηκε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 3 γκολ, στη δεύτερη χρονιά του στον Άρη, η οποία δεν είχε καμία σχέση με την περσινή. Βεβαίως, θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του με τους κίτρινους δεν τίθεται, με δεδομένο και τον υποβιβασμό.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αγκάνθο πέρσι τον Ιανουάριο και επικυρώθηκε το καλοκαίρι ήταν με 1+1 χρόνια, αλλά η αυτόματη ανανέωση θα είχε ισχύ εφόσον ο Ίβηρας επιθετικός έκανε τουλάχιστον 24 συμμετοχές, κάτι που δεν έγινε.

Διαβάστε επίσης: Αρης: Δίχτυ προστασίας απέναντι στους πιστωτές