ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διάσημος ποδοσφαιριστής «αγκαλιάζει» εγκαταλελειμμένο μωρό

Διάσημος ποδοσφαιριστής «αγκαλιάζει» εγκαταλελειμμένο μωρό

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Ιταλό ποδοσφαιριστή Αντόνιο Φλόρο Φλόρες ο οποίος ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην υιοθεσία ενός μωρού που βρέθηκε παρατημένο μέσα σε τρένο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Los Angeles Times», ο επιθετικός της Σασουόλο συγκλονίστηκε όταν έμαθε πως βρέθηκε ένα μωρό εγκαταλελειμμένο στο βαγόνι ενός τρένο και αμέσως επικοινώνησε με τις Αρχές για να ρωτήσει αν μπορεί να παρέχει στέγη στο μικρό βρέφος.

«Έχοντας δει τον μικρό Φραγκίσκο, ακολουθήσαμε αυτό που υπαγόρευε η καρδιά μας. Είμαι ποδοσφαιριστής αλλά πάνω από όλα πατέρας και σε καμία περίπτωση ήρωας», έγραψε ο 30χρονος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ενώ συμπλήρωσε πως αυτός και η γυναίκα του θα προχωρήσουν στις διαδικασίες της υιοθεσίας του.

Το μωρό βρέθηκε στις 16 Μαρτίου σε μια τσάντα κρυμμένο κάτω από ένα κάθισμα σε ένα τρένο που ταξίδευε από τη Νάπολη στο Μπαιάνο.

Το νεογέννητο αγόρι , εκτιμάται πως ήταν 3 ή 4 ημερών όταν εγκαταλείφθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο στην κοντινή πόλη της Αβελίνο. Εκεί διαπηστώθηκε πως ήταν υγιής και του δόθηκε το όνομα Φραγκίσκος.

Οι τοπικές αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν τους γονείς του νεογέννητου , αλλά οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχής .