ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Νέα ανακοίνωση... άγνοιας από Καμίνη

Παναθηναϊκός: Νέα ανακοίνωση... άγνοιας από Καμίνη

Σε θέμα των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων εξελίσσεται το γήπεδο του Παναθηναϊκού, με τον Γιώργο Καμίνη να συνεχίζει τις τοποθετήσεις του, αγνοώντας τις ξεκάθαρες θέσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Μέσω της σελίδας του στο facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λόγο για υποκριτική στάση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση για την «Διπλή Ανάπλαση». Ωστόσο, πολλές φορές τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχουν δηλώσει ξεκάθαρα πως έχουν απορρίψει το πλάνο της «Διπλής Ανάπλασης», ενώ έχουν προσβάλει το Προεδρικό Διάταγμα.

Αναλυτικά η τοποθέτη του Γιώργου Καμίνη:

«Υπάρχουν ορισμένοι που συνεχίζουν να πυροδοτούν το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού και να το καπηλεύονται. Θα τους θυμίσω πως στην ιστορία της διπλής ανάπλασης υπάρχει μια τεράστια υποκρισία. Ο Δήμος Αθηναίων προετοίμασε, με βάση τη νομοθεσία, ένα προεδρικό διάταγμα. Ουδείς διαφώνησε -ούτε τότε με το νόμο Σουφλιά για τη διπλή ανάπλαση, ούτε εκ των υστέρων, αφού “έπεσε” στο ΣτΕ με τη ρύθμιση Μπιρμπίλη.

Ούτε ο “Ερασιτέχνης”, ούτε η ΠΑΕ, ούτε κανείς άλλος. Ξαφνικά όμως, επειδή ενέσκηψε η οικονομική κρίση και δεν υπήρχαν χρήματα να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό, κάποιοι ανακάλυψαν ότι δεν τη θέλουν τη διπλή ανάπλαση. Εγώ έχω να πω κάτι πολύ απλό. Αν δεν τη θέλουν όσοι είχαν συμφωνήσει στο νόμο, ας βγουν να ζητήσουν την κατάργηση της νομοθεσίας. Είναι πολύ απλό. Ο Δήμος έκανε το καθήκον του. Ετοίμασε ένα Προεδρικό Διάταγμα για το Βοτανικό και δέσμευσε 9 εκατ. ευρώ απ' το “Πράσινο Ταμείο” που θα μπορούν να είχαν διατεθεί αλλού. Ας πουν στην Πολιτεία τι θέλουν, αλλά αυτή η απόλυτη υποκρισία είναι απαράδεκτη».