ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέντες: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Μέντες: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη», ο Ντέιβιντ Μέντες υποστήριξε πως στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός άσος του Παναθηναϊκού:

Ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Τι περιμένεις;

«Είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι, αφού πρόκειται για έναν τίτλο που μπορούμε να κερδίσουμε φέτος. Θέλουμε το Κύπελλο. Έχουμε την ήττα του πρώτου αγώνα με 1-0 όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και να πάμε στον τελικό. Βέβαια, πριν απ' αυτό έχουμε τον αγώνα με την Ξάνθη. Συγκεντρωνόμαστε σ' αυτό, όμως η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε και το Κύπελλο».

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα;

«Αρχικά, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε καλύτεροι από τον ΟΦΗ, αλλά στην έδρα του παίξαμε άσχημα και χάσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν αγωνιστούμε όπως μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Παίζουμε στο σπίτι μας και οι φίλαθλοί μας θα μας βοηθήσουν πολύ. Ελπίζουμε να πετύχουμε γρήγορα το πρώτο γκολ και μετά το παιχνίδι θα αλλάξει».

Ποια ομάδα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα προτιμούσες ως αντίπαλο στον τελικό;

«Δεν ξέρω. Δεν θέλω να πω κάτι. Πρώτα πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μετά μπορούμε να εστιάσουμε στον τελικό. Στην παρούσα φάση δεν μας νοιάζει ο αντίπαλος».

Τέλος, ακολουθούν τα πλέι οφ. Μπορεί η ομάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση;

«Βέβαια. Βελτιωνόμαστε συνέχεια, είμαστε πολύ πιο σταθεροί πλέον και ελπίζω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση ώστε να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League».