ΑΘΛΗΤΙΚΑ

No Limits 23 «The One» (photos+videos)

No Limits 23 «The One» (photos+videos)

Η κορυφαία και μακροβιότερη τηλεοπτική παραγωγή μαχητών , το No Limits Show 23 ‘’The One’’, διεξάγεται για πρώτη φορά μέσα στο 2014, ξανά Αθήνα, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο σχεδόν κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο Tae Κwon Do τον περασμένο Δεκέμβρη και στην επιστροφή στην πρωτεύουσα μετά από περιοδείες δύο ετών στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα και νησιά.

Κυριακή 11 Μαΐου η διοργανώτρια και παραγωγός, Γεωργία Μπιτάκου, φέρνει τη διοργάνωση στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ‘’Γιώργος Στεφανόπουλος’’(Περιστέρι) με μια κάρτα αγώνων που θα γράψει τη μοναδική δική της ιστορία.

Είναι γνωστό ότι η Μπιτάκου διεκδικεί μάχες που το κοινό ζητάει και μοιάζουν ανέφικτες μεταξύ των πραγματικά κορυφαίων πρωταθλητών και τέτοιας σπουδαιότητας μάχη είναι η σύγκρουση που το κοινό ζητούσε για χρόνια και κατάφερε να κλείσει στη βαριά κατηγορία στο στυλ του ΜΜΑ μεταξύ του αήττητου στην Ελλάδα Νέστωρα ‘’Titan’’ Μπατζέλα , που προβλήθηκε και καταξιώθηκε μέσα από τα No Limits και του παγκόσμιου πρωταθλητή Γιώργου Κατσινόπουλου που έπαιξε τελευταία φορά στο No Limits 5 στα Χανιά, εμφάνιση που μέσα τότε από τις μεταδόσεις στο ΣΚΑΪ είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο μια και αγωνίστηκε μια μέρα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του και σε συνθήκες βαρύτατου πένθους.

Ο Κατσινόπουλος(MMA Gym) επιστρέφει μετά από έξι χρόνια για να διεκδικήσει και να κρατήσει στην Αθήνα τον τίτλο του Μπατζέλα(Fight Club Λάρισας) ‘’No Limits Champion Belt’’ και με τη μάχη αυτή ξεκινάει και το ξεκαθάρισμα στις κατηγορίες και σε όλα τα μαχητικά στυλ.

Αφιερωμένη στη βαριά κατηγορία η διοργάνωση , αφού και στο kick boxing θα αναμετρηθούν τα μεγάλα αυτή τη στιγμή ονόματα του χώρου με μοναδικό στόχο τη ζώνη του Γιάννη Στοφορίδη κατόχου του τίτλου από το No Limits 16.

Γιούρη Μαυρογιάννης(Spartan Warriors) εναντίον του Δημήτρη Δελλή(Stamatelos Team) και Σταύρος Γρηγορακάκης(Nas Camp) εναντίον Ντένη ‘’Molotov’’Αρβανίτη(Sasaridis Team) με τους νικητές να συναντιόνται στο επόμενο No Limits ώστε ο θριαμβευτής να περάσει στη μεγάλη μάχη προάσπισης τίτλου με το Γιάννη Στοφορίδη(Μαχητές Ελευθερούπολης).

Ο θρύλος της πυγμαχίας και πρώτος επαγγελματίας (κάρτα από την Αγγλική ομοσπονδία) Σπύρος Ιωαννίδης(Spartan Warriors) επιστρέφει μετά το No Limits 20, πιο δυνατός από ποτέ και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ‘’διάδοχο’’ του No Limits 12 της Κέρκυρας, Αλέξη Σύρο(Fighters) γνωστό πρωταγωνιστή της παραγωγής, σε μια πολυαναμενόμενη πυγμαχική αναμέτρηση.

Δεν θα μπορούσε να λείψει από το ring του κορυφαίο show η μεγάλη αποκάλυψη της τελευταίας διοργάνωσης στο Φάληρο, ο χωρίς ψυχικά όρια πυγμάχος Βαγγέλης Χατζής(Petroutsos Team) που αγωνίζεται με ένα χέρι(έχει χάσει το δεξί) και καταφέρνει σερί νικών με εντυπωσιακά και επικίνδυνα σερί. Τα απρόβλεπτα χτυπήματά του θα προσπαθήσει να αντικρούσει ο Μολδαβός Βιορέλ Γκρόσου(Aris Panou Team) και σίγουρα θα δούμε ακόμα μια συναρπαστική μάχη.

Στην κατηγορία των 81 kg την έκπτωτη ζώνη του κατόχου Καραγιαννίδη(που άλλαξε κατηγορία) θα διεκδικήσoυν τα δύο φαβορί της κατηγορίας: το παιδί του No Limits από την Κέρκυρα, Αλέξανδρος Γκερέκος εκ των κορυφαίων της Light Heavyweight Class, που θα αντιμετωπίσει τον δημοφιλή Δημήτρη Χιώτη (Nas Camp) .
Μάχη ρεβάνς αυτή στα 63 κιλά(K-1 rules), όπου ο ανερχόμενος Τζεμάλ Χουσείνογλου(Hazaridis Team) θα αντιμετωπίσει το Νίκο Χύσεν(Athanasopoulos Team) με το νικητή να διεκδικεί τη ζώνη από τον κάτοχο Κώστα Παπαδέλη(Karanikolis Team Καβάλα).

Από την Τουρκία ο αντίπαλος του Θανάση Καρούσου(Athanasopoulos Team), του νικητή της μεγάλης μάχης στη Θεσσαλονίκη (απέναντι στον Σταύρο Εξακουστίδη). Πρόκειται για τον Ekrem Kizilkus , από το team του γνωστού promoter Ismail Yilmaz.

Στο στυλ του την συναρπαστική τέχνη του muay thai θα αγωνιστεί αυτή τη φορά ο εκπληκτικός Αλέξανδρος Μίλος(Theodoulou Team) σε μια μάχη revenge απέναντι στον Μαροκινό εκ των κορυφαίων της κατηγορίας Ismail El Brouzini, που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί με όρους ταϋλανδέζικης πυγμαχίας (Malios/Gatsis) και βέβαια και σε αυτή τη διοργάνωση θα υπάρξει γυναικεία μάχη ανάμεσα στην 4η στον κόσμο πυγμάχο Τζένη Τασίδου(Petroutsos Team) που αγωνίζεται σπάνια και καλείται να αντιμετωπίσει την ανερχόμενη Θεσσαλονικιά Θεοδώρα Παπασταύρου(Αρμάγος team).

Πριν την επίσημη έναρξη θα προηγηθούν ερασιτεχνικοί αγώνες ανάμεσα σε κορυφαίες σχολές της πρωτεύουσας σε όλα τα στυλ(kick boxing, muay thai, mma, boxing).
Για πρώτη φορά θα στηθούν Ring και οκτάγωνο κλουβί μαζί στον ίδιο χώρο για να φιλοξενήσουν τους αγώνες , που θα φωτιστούν εξίσου εντυπωσιακά με ειδικά φωτορυθμικά και όπως πάντα η διοργάνωση θα μαγνητοσκοπηθεί από πολυκάμερο τηλεοπτικό συνεργείο, steady cam, τηλεοπτικό γερανό για να μεταδοθεί στη συνέχεια από τη NOVA, το New Greek TV(NY), κεντρικούς περιφερειακούς σταθμούς και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Στο περιθώριο των αγώνων θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά το μαγικό κόσμο του Μπράντεφερ(Greek Arm Wrestling Club) , ενώ οι καλύτερες Dancers Club της Αττικής ενώνονται και ετοιμάζουν δύο αντίπαλες χορευτικές ομάδες που θα ‘’αναμετρηθούν’’ live από ring και κλουβί, χαρίζοντάς μας αντίστοιχες συγκινήσεις με αυτές που ζήσαμε στις κινηματογραφικές αίθουσες παρακολουθώντας τα αμερικάνικα μιούζικαλ ‘’Step Up’’ , για πρώτη φορά επίσης σε μαχητικό show.

Την παρουσίαση του No Limits 23 αναλαμβάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας, γνωστός από το χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής, μαζί με τη διοργανώτρια και δημοσιογράφο Γωγώ Μπιτάκου .

Παρουσίαση Pre Game Ηλίας Μαστρανδρέας και σπικάζ Χρήστος Γάτσης & Γιώργος Περγιάλης.
Από τα backstage, το συναρπαστικό κλίμα έντασης και αδρεναλίνης, θα μεταφέρει ο ηθοποιός Σταύρος Κανελλίδης.
Συνεχίζεται και η καμπάνια ‘’Fight or Life’’ κατά της αυτοχειρίας με βασικό μήνυμα ‘’Παλεύω για ζωή’’ και εξολοκλήρου η διοργάνωση(hosted by Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος), θα είναι αφιερωμένη στο ζωντανό θρύλο της πυγμαχίας Γιώργο Στεφανόπουλο , το όνομα του οποίου, δόθηκε και στο Στάδιο, στην Ολυμπιακή πόλη της πυγμαχίας.

No Limits 23
‘’The One’’
Κυριακή 11 Μαΐου 2014
Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ‘’Γιώργος Στεφανόπουλος’’ Περιστέρι
Έναρξη Show 20:00 , Pre Game 18:00
Γενική Είσοδος 15€
Προπώληση: Ticket House, TicketPro, X-Treme Stores, Κεντρικές Σχολές Αθήνα Πειραιά & Λάρισα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Θήβα.