ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στεφανίδης: Βοηθά τον Άρη η απόφαση, τώρα… τρέχουμε!

Στεφανίδης: Βοηθά τον Άρη η απόφαση, τώρα… τρέχουμε!

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» μίλησε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, για την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης για αλλαγή της διοίκησης στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σίγουρα η απόφαση αυτή βοηθάει να τρέξουμε τα πράγματα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Εμάς οι προτεραιότητες μας ήταν να βρούμε επενδυτή.

Κυνηγάμε το θέμα εδώ και πολύ καιρό αλλά ήταν δύσκολα τα πράγματα. Από εκεί και πέρα θα δούμε τα τρέχοντα θέματα και θα τρέξουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε.

Θα δούμε πάλι το θέμα επενδυτή αλλά αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα πράγματα. Θέλουμε να πάμε σε μια γενική συνέλευση ώστε να παρουσιαστούν εκεί όλα τα θέματα. Αναλόγως τις διαθέσεις που υπάρχουν θα κινηθούμε και εμείς».

Για το δικό του θέμα και του Βασίλη Φουρλίγκα που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ:

«Θα αντικατασταθούμε όπως είναι λογικό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη καθώς Θόδωρος Τανούλας αντικατέστησε τον κ. Ματθαίο, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έχει αντικαταστήσει τον κ. Γεωργιάδη και ο κ. Ιατρού έχει παραιτηθεί. Η διοίκηση όμως μπορεί να λειτουργήσει και με πέντε άτομα».

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες… πιτόγυρο, ουίσκι και σοκολάτα!