ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σαλπιγγίδης: Εγραψε ιστορία πάλι ο… Ολυμπιακός!

Σαλπιγγίδης: Εγραψε ιστορία πάλι ο… Ολυμπιακός!

Στα όσα στιγμάτισαν τον ημιτελικό στην Τούμπα αναφέρθηκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη και την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό επισημαίνοντας ότι αγωνιστικά ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό.

«Δυστυχώς είναι κάτι στο οποίο εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε λύσεις, άλλοι πρέπει. Είναι συνδυασμός οργάνωσης και διαχείρισης. Εμείς προσπαθήσαμε αλλά θα γελάει η Ευρώπη μαζί μας. Είναι σημάδια που δείχνουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πηγαίνει πίσω. Για την καθυστέρηση με τα ψάρια είχαν δίκιο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Αλλά το να άλλαζαν πάγκους ήταν... Η τόσο μεγάλη καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη. Η απαίτηση του Ολυμπιακού να αλλάξει πάγκους ήταν απαράδεκτη. Έγραψαν ιστορία πάλι» ανέφερε αρχικά ο Σαλπιγγίδης, για να συνεχίσει για τη συμπλοκή ανάμεσα στους Κατσουράνη και Μανιάτη ανέφερε: «Όταν είσαι στον αγωνιστικό χώρο και οι παλμοί είναι ανεβασμένοι... Δεν μπορώ να απαντήσω για τον Κώστα και τον Γιάννη... Όταν μαζευτεί η Εθνική θα πρέπει αυτά να τα αφήσουμε έξω. Αυτή είναι η άποψή μου».

Τέλος, για τον τελικό με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ο Σαλπιγγίδης κατέληξε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο αλλά και ο Παναθηναϊκό το θέλει. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι και να το πετύχουμε εμείς».

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αθήνα, ερχόμαστε!» (video)