ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθανασιάδης: «Στον τελικό θα είμαι στο πέταλο» (video)

Αθανασιάδης: «Στον τελικό θα είμαι στο πέταλο» (video)

Στην ένταση της στιγμής απέδωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης τα επεισόδια μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό Κυπέλλου.

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» με δηλώσεις του στο PAOK TV επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι έξω από το γήπεδο οι σχέσεις όλων είναι καλή και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην Εθνική.

«Δεν έγινε κάτι φοβερό. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και παίζουν σε αυτό άντρες. Φανήκαμε πιο πολύ άντρες, το θέλαμε αυτό και γι' αυτό ίσως φάνηκε αυτή η εικόνα. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μέσα στο γήπεδο είμαστε 90 λεπτά αντίπαλοι, απέξω θα έχουμε τη σχέση που είχαμε και πριν», ανέφερε ο Κλάους.

Για τη σημασία της πρόκρισης στον τελικό υπογράμμισε: «Πιστεύω πως με αυτή την πρόκριση δεν χάρηκε μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά όλη η Ελλάδα. Μακάρι στον τελικό να πάνε όλα καλά και να έρθει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Οι κάρτες θα στερήσουν στον Στέφανο Αθανασιάδη τη συμμετοχή στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο ίδιος τόνισε πως θα είναι παρών στις κερκίδες μαζί με τους φανατικούς της ομάδας. «Σίγουρα θα είμαι στο πέταλο. Είμαι στενοχωρημένος πολύ, γιατί είναι ο πρώτος τελικός αλλά θα τον χάσω. Μακάρι στη συνέχεια να έχουμε κι άλλους τελικούς και να μπορώ να είμαι στο γήπεδο».