ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πράνιτς: «Θα είμαστε πιο… πεινασμένοι για το Κύπελλο»

Πράνιτς: «Θα είμαστε πιο… πεινασμένοι για το Κύπελλο»

Η διαχείριση της πίεσης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού σύμφωνα με τον έμπειρο αμυντικό του Παναθηναϊκού

Η... πείνα που δείχνουν οι ομάδες στους τελικούς είναι αυτή που κρίνει το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς που τόνισε πως η... όρεξη των παικτών του Παναθηναϊκό για το τρόπαιο είναι μεγαλύτερη. Ο Κροάτης αμυντικός δεν παρέλειψε να αστειευτεί στην Media Day την Τρίτη (22/4) μετά την προπόνηση στο Κορωπί για το στοίχημα που έχει βάλει με τον Λαγό, τονίζοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να διαχειριστούν επιτυχώς την πίεση ενόψει του τελικού καθότι θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του αγώνα.

Σχολιάζοντας λοιπόν αρχικά το στοίχημα που έχει βάλει με τον Λαγό, πως αν βάλει γκολ τότε ο δεύτερος θα ξυριστεί, επεσήμανε: «Δεν έχει σημασία αυτό. Μακάρι να βάλω γκολ εγώ και να ξυριστεί ο Τάσος αλλά το σημαντικό είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

Ερωτηθείς για το αν περιμένει έναν... ήσυχο τελικό μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα, απάντησε: «Θα έλεγα ότι θα γίνει ένας ήρεμος τελικός χωρίς προβλήματα. Σίγουρα δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση των φιλάθλων. Όλα μπορούν να συμβούν αλλά περιμένω να μην γίνουν επεισόδια. Θεωρώ ότι δεν θα γίνουν όσα είδαμε στην Τούμπα, δεν θέλω να τα σχολιάσω, αλλά θεωρώ ότι δεν θα συμβούν ξανά».

Όσο για το αν τους τελικούς τους κερδίζουν οι καλύτερες ομάδες ή αυτές που το θέλουν περισσότερο, υπογράμμισε: «Οι ομάδες που είναι πιο πεινασμένες για τίτλο κερδίζουν τους τελικούς. Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτή γη ομάδα θα είναι ο Παναθηναϊκός. Στην αρχή της χρονιάς κανείς δεν περίμενε ότι θα διεκδικήσουμε τίτλο αλλά αυτό έγινε. Το βασικό είναι το πώς θα διαχειριστούμε την πίεση. Είναι σημαντικός παράγοντας κι εύχομαι να τα καταφέρουμε».