ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά σενάρια της ημέρας

Ολυμπιακός: Τα μεταγραφικά σενάρια της ημέρας

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ, η λίστα του Ισπανού είναι γεμάτη με παίκτες εντός και εκτός συνόρων

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η συνάντηση του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ με τον προπονητή των Πειραιωτών με σκοπό να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Μίτσελ αλλά και ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα. Τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι είναι πολλά, με τα εγχώρια δημοσιεύματα αλλά και αυτά του εξωτερικού να δίνουν τα πρώτα ονόματα.

Οι... εκτός συνόρων

Πρώτο και μεγαλύτερο όνομα είναι αυτό του Βούτσινιτς. Όπως σας γράψαμε και χθες τα ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για... μπάσιμο του Ολυμπιακού, με σκοπό ο 30χρονος φορ να έρθει στο λιμάνι. Βέβαια υπάρχουν και άλλα που αναφέρουν πως Ντόρτμουντ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον Μαυροβούνιο, ενώ η ιστοσελίδα «calciomercato.it» και η «Tuttosport», έχουν ως φαβορί την Τότεναμ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα φύγει από την Γιουβέντους.

Στη Γαλλία τα Μ.Μ.Ε αναφέρουν πως ο Ματιέ Βαλμπουενά σκέφτεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ και πως ο επόμενος του σταθμός θα είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Σύμφωνα με την L' Equipe ο νέος μάνατζερ του ψάχνει την νέα του ομάδα και γράφει πως ενδέχεται να γίνει κρούση από τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος η εφημερίδα «Goal News» με δημοσίευμα της, αναφέρει πως εξετάζεται –ξανά- ο Πέδρο Λεόν και πως στην περίπτωση που η Χετάφε υποβιβαστεί, ο δρόμος για τον Πειραιά θα ανοίξει διάπλατα.

Και οι... δικοί μας

Ένας από τους παίκτες της Superleague που αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο 20χρονος αμυντικός έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, με την ΑΕΚ να «γλυκοκοιτάζει» και αυτή τον νεαρό. Πάντως τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την ομάδα ούτε από την πλευρά του. Τέλος, σύμφωνα με την «Sportday» ένας από τους παίκτες που αρέσει στον Μίτσελ είναι ο Θανάσης Παπάζογλου του ΟΦΗ. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Κρητικούς και σε 30 αγώνες σημείωσε 7 γκολ δίνοντας και 6 ασίστ.