ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Κάθοδος μετ’ εμποδίων (photos)

ΠΑΟΚ: Κάθοδος μετ’ εμποδίων (photos)

Από το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε το κομβόι των λεωφορείων των οπαδών του ΠΑΟΚ να καταβαίνουν στην Αθήνα, ενώ δεν έλειψαν και τα απρόοπτα.

Το πρώτο ραντεβού είχε δοθεί στα διόδια των Μαλγάρων, όπου πήραν... ασπρόμαυρο χρώμα, καθώς ακόμη και αυτοσχέδιες μπουτίκ είχαν στηθεί εκεί. Στις 6:30 το πρωί σημειώθηκε μια καραμπόλα στο ύψος του Βελεστίνου στην Εθνική οδό, με τέσσερα πούλμαν να εμπλέκονται και να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Δύο οπαδοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ μετά από κάποιες ώρες ήρθαν άλλα λεωφορεία για να συνεχίσουν οι οπαδοί το ταξίδι τους στην Αθήνα. Παράλληλα, στην Εύβοια και το χωριό Προκόπι δέχτηκε επίθεση ένα πούλμαν με φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδευε ανεξάρτητα. Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και μολότοφ που προκάλεσαν ζημιές, αλλά όχι τραυματισμούς.

Από το πρωί πάντως, έχουν αρχίσει να φτάνουν στα διόδια των Αφιδνών τα πρώτα λεωφορεία με οπαδούς, ενώ μεγάλη είναι η αστυνομική δύναμη στο σημείο, αλλά και σε άλλα μέρη κατά μήκους της εθνικής οδού. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα παραμείνουν ως το μεσημέρι στις Αφίδνες, μέχρι να δοθεί η εντολή να ξεκινήσουν σιγά-σιγά για το ΟΑΚΑ.