ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνστον: «Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

Ντάνστον: «Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

Τι κι αν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ, είναι αδιάφορο βαθμολογικά στον Ολυμπιακό το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα.

Στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Basket League ΟΠΑΠ οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν αύριο (03/05, 19.15) στο φαληρικό στάδιο το συγκρότημα της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για καλό αγωνιστικό τεστ, εν όψει της έναρξης των πλέι οφ, για αμφότερες τις ομάδες όπως τόνισε και ο Μπράιαν Ντάνστον. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, αλλά ταυτόχρονα είναι και βαθμολογικά αδιάφορο. Αυτό, όμως, για εμάς δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Θέλουμε να βελτιώσουμε ορισμένες αδυναμίες στο παιχνίδι μας και για αυτό θα παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Άλλωστε, σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα πλέι οφ και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Για το πώς θα παραταχθούν απέναντι στον Πανιώνιο: «Αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας την τρίτη ομάδα της κανονικής περιόδου, μια ομάδα αθλητική με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Εμείς θα πρέπει να τους βγάλουμε από το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να εφαρμόσουμε όσα θα μας ζητήσει ο προπονητής μας και από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο να είμαστε συγκεντρωμένοι».