ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χόντσον: Έστειλε γράμμα στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ενόψει Μουντιάλ!

Χόντσον: Έστειλε γράμμα στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ενόψει Μουντιάλ!

Ελάχιστες είναι οι θέσεις στην Πρέμιερ Λιγκ που θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, μόνο αυτή του πρωταθλητή ανάμεσα στις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και αυτή της παραμονής ανάμεσα σε Νόριτς και Σάντερλαντ.

Για το λόγο αυτό, ο Ρόι Χόντσον αποφάσισε να στείλει γράμμα στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ζητώντας τους να μην χρησιμοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για το Μουντιάλ, έτσι ώστε να γλιτώσει κάποια δυσάρεστη έκπληξη με ενδεχόμενο τραυματισμό.

«Έστειλα γράμμα στην FA για να μεταφερθεί στους συλλόγους, ενημερώνοντάς για το πρόγραμμα και ζητώντας τους να μη χρησιμοποιήσουν τους ποδοσφαιριστές που προορίζονται για το Μουντιάλ στην τελευταία αγωνιστική. Αυτό θα θέλαμε εμείς. Εγώ από την πλευρά μου έκανα αυτό που πρέπει», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Αν κάποιος σύλλογος αρνηθεί να το κάνει, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν έχω το δικαίωμα να απαιτήσω κάτι τέτοιο. Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να έχω στη διάθεσή μου τους ποδοσφαιριστές από τις 19 Μαΐου, γιατί αυτό ορίζει η FIFA», κατέληξε.