ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται «πακέτο» από την Σενεγάλη (photos + videos)

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται «πακέτο» από την Σενεγάλη (photos + videos)

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με την Λεβάντε για την απόκτηση του Ντιοπ, ενώ προτάθηκε και το «τανκ» του Ανόβερου, Μάμε Ντιούφ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει θέσει ως προτεραιότητα την μεταγραφή του Πουλίδο, όμως αυτό δεν τον σταματάει να κοιτάει και άλλες λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά και σε άλλες θέσεις. Δύο Σενεγαλέζοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της ομάδας, με τον πρώτο να θεωρείται «κλεισμένος».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Λεβάντε για την απόκτηση του Πάπα Ντιοπ και πλέον μένει να τα βρουν με τον παίκτη. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως», η συμφωνία των δύο ομάδων είναι κοντά στα 1,7 εκ. ευρώ και οι Πειραιώτες προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον 28χρονο διεθνή αμυντικό χαφ. Ο παίκτης είναι θετικός να γίνει κάτοικος Ελλάδας και μόλις τα βρουν στις οικονομικές του απολαβές, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ντιούφ ψηλά στην λίστα

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Ιταλία και την Γερμανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον 27χρονο επιθετικό του Ανόβερου, Μάμε Ντιουφ. Ο Σενεγαλέζος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την γερμανική ομάδα όπου βρίσκεται τα τελευταία 2,5 χρόνια και μετρά σε 57 αγώνες 26 γκολ, ενώ είναι βασικός με την εθνική του ομάδα, έχοντας 18 συμμετοχές και 3 τέρματα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φορ που έχει τραβήξει τα βλέμματα σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα και ειδικά της Βόλσφμπουργκ που όπως κάνουν λόγο τα ίδια δημοσιεύματα, είναι και το φαβορί για την απόκτηση του. Αν μπορούμε να πούμε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα... αβαντάζ, αυτό είναι πως ο μάνατζερ του είναι ο ίδιος με αυτόν του Ιμπραίμ, που ήρθε τον Ιανουάριο στο λιμάνι και πήγε δανεικός στον Εργοτέλη.