ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο και σε Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο και σε Αλαφούζο!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο για όσα έγιναν στον ημιτελικό με τον ΟΦΗ ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Γιάννη Αλαφούζο για ανάρτησή του στο Twitter.

Ένα ακόμα πρόστιμο ήρθε να προστεθεί στα όσα έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος για ανάρτησή του στο Twitter, με την οποία είχε καταφερθεί κατά της διαιτησίας και του συστήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρει:

«Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, όπως νομικά ορθότερα χαρακτηρίστηκε και της επιβάλλει χρηματική ποινή επτακοσίων (700) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΟΦΗ στις 16/4).

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ Ιωάννη Αλαφούζο και επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως του στο twitter με ανάρτηση της ανακλήσεως στην ίδια ιστοσελίδα, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας.

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΑΝΑΙΚΟΣ ΑΟ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και την υποχρέωση ανακλήσεως της από 2-4-14 αναρτήσεως, εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας».