ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίπλα στην κοινωνία και τον αθλητισμό το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο (photos)

Δίπλα στην κοινωνία και τον αθλητισμό το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο (photos)

Τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του γιορτάζει φέτος το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στα πλαίσια των εορτασμών, το Επιμελητήριο θα στηρίξει μία σειρά από δράσεις σε διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής, ξεκινώντας από αυτόν του αθλητισμού.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υποστήριξε την συντονισμένη προσπάθεια του Α.Ο Βριλησσίων και του ποδοσφαιρικού συλλόγου F.C. Ohmstede του Oldenburg της Γερμανίας για την ενέργεια ανταλλαγής αντιπροσωπευτικών ομάδων των συλλόγων.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε 18 παιδιά του παιδικού τμήματος, με τη συνοδεία προπονητών και παραγόντων του συλλόγου να επισκεφτούν το Oldenburg 12 με 16 Απριλίου 2014, όπου συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά παίδων και αντίστοιχα, να φιλοξενηθούν εδώ αθλητές, προπονητές και παράγοντες από το γερμανικό σύλλογο στο διάστημα 30 Απριλίου με 3 Μαΐου, όπου διοργανώθηκαν ποδοσφαιρικές, αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη αθλητική, και όχι μόνο, γιορτή το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαΐου με τη συμμετοχή όλων των παιδιών, των οικογενειών τους, των αθλητών και πολλών καλεσμένων, όπου απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δ. Βριλησσίων, κ. Αναστάσιος Δημητρίου, ο Πρόεδρος του συλλόγου Α.Ο. Βριλησσίων, κ. Δημήτριος Καραμουλάς και ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.

Την ίδια ημέρα ολοκληρώθηκε και το τουρνουά παίδων, όπου συνημμένα θα βρείτε τα αποτελέσματα όλων των αγώνων.

Την επόμενη μέρα οι Έλληνες αθλητές αποχαιρέτησαν τους Γερμανούς συναθλητές τους, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις εκδρομές που διοργανώθηκαν και την Ελληνική φιλοξενία και έδωσαν συγκινημένοι την υπόσχεση να ξανασυναντηθούν σύντομα.

Σημειώνεται ότι εκτός από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, χορηγός της δράσης ήταν η ALPHA BANK και υποστηρικτές η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ και η εταιρία αθλητικών επάθλων ΔΟΞΑ.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μέσα από την ενενηντάχρονη πορεία του συνεχίζει να συμβάλλει καθοριστικά στη στήριξη των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας, προωθώντας απρόσκοπτα την ανάπτυξη και διεύρυνση των οικονομικών και επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ των δύο χωρών, μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και δραστηριοτήτων.

Αποτελέσματα Αγώνων

ΠΕΜΠΤΗ 1/5
18.30 Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ 2-4
20.00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – F.C. OHMSTEDE 6-0

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/5
18.30 F.C. OHMSTEDE – Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ 0-3
20.00 Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 1-0

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/5
17.00 Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - F.C. OHMSTEDE 2-1
18.30 αγώνες τμημάτων Α.Ο.ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ με γειτονικούς συλλόγους
19.30 Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3-0
21.00 Τελετή λήξης, βραβεύσεις ομάδων, ποδοσφαιριστών

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 64 19 038 και 210 64 19 000.