ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαλιούφας: Κρίμα τέτοια αντιμετώπιση για τον Σαλπιγγίδη

Μαλιούφας: Κρίμα τέτοια αντιμετώπιση για τον Σαλπιγγίδη

Στο πλευρό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη τάχθηκε ο Κώστας Μαλιούφας σχετικά με την εντονότατη κριτική που δέχεται από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος άσος του «Δικεφάλου» του Βορρά, που έχει πόστο στις ακαδημίες, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM τόνισε:

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό:

Εντάξει τα χει αυτά το ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης είναι «ΠΑΟΚτσάκι», το έχει δηλώσει και είναι και εκπληκτικός χαρακτήρας. Είναι ένα παιδί που κάθε φορά που παίζει τα δίνει όλα, και έχει δώσει σπουδαίους βαθμούς, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδος. Έχει πάει η Εθνική μας μουντιάλ, με δικά του γκολ. Είναι κρίμα να τον αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο. Εκείνη η ιστορία που έφυγε σίγουρα τον έχει σημαδέψει αλλά για όσους γνωρίζουν, άμα δεν είχε φύγει τότε ο Δημήτρης , ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν στην Δ' Εθνική.

Ξέρω πολλές ιστορίες από το παρελθόν. Υπήρχε παίκτης που τον παρακαλούσε ο Αναστασιάδης να μείνει στον ΠΑΟΚ γιατί τον είχε ανάγκη και αυτός έφυγε για να πάει σε άλλη ομάδα. Και συγκρίνονται αυτές οι δυο ιστορίες και αυτή την στιγμή ο ένας είναι ήρωας και ο άλλος αποδιοπομπαίος τράγος. Ο Σαλπιγγίδης είχε πει στον Γούμενο, εκτός από τον Ολυμπιακό, όπου θέλεις δώσε με».

Για τα πλέι-οφ:

«Είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Έχει διαστήματα πολύ καλά, τα είδαμε και στα δυο παιχνίδια με τον Ατρόμητο. Ο Στοχ βελτιώθηκε και κάνει την διαφορά, έχει καλή εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αλλά το λέμε με μια πικρία γιατί περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα, είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα.

Για μένα και να βγούμε στην πρώτη θέση δεν θα είναι η χρονιά επιτυχημένη. Με αυτό το υλικό θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί. Ας χάσει και πέντε βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά έπρεπε να δείξεις ότι τουλάχιστον έχεις διαφορά με τους άλλους. Χάσαμε και στον τελικό χωρίς καν να παίξουμε. Ήταν κρίμα και για όλο αυτόν τον κόσμο που κατέβηκε».

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Και Λίνο και Γλύκο!