ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καϊμακόγλου: «Στρατιώτης της Εθνικής»

Καϊμακόγλου: «Στρατιώτης της Εθνικής»

Πιστός στρατιώτης της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου, που περιμένει την κλήση του από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο 31χρονος φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν ρωτήθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εάν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και απάντησε πως ποτέ δεν πρόκειται να αρνηθεί να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο: «Πρώτα από όλα θα πρέπει να ανακοινώσουν τον προπονητή, αλλά αν είμαι υγιής κι αυτός με θέλει πάντα είμαι στρατιώτης της εθνικής ομάδας και θα είναι μια πραγματικά μεγάλη τιμή να συμμετάσχω σε ακόμα μία διοργάνωση».

Αναφορικά με το τι θα πρέπει να κάνει η χώρα μας για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τις διαδοχικές μέτριες χρονιές που είχε τα προηγούμενα χρόνια, ο Κώστας Καϊμακόγλου συνέστησε υπομονή. «Επειδή την τελευταία διετία είχαμε μερικές αποτυχίες νομίζω πως θα πρέπει να χτίσουμε την ομάδα βήμα βήμα και να αρχίσουμε με μικρούς στόχους. Έπειτα, βήμα βήμα, να βελτιωθούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε χαρακτηριστικά στη FIBA.