ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρομπέρτο: «Αν πάει στα πέναλτι... Κασίγιας»

Ρομπέρτο: «Αν πάει στα πέναλτι... Κασίγιας»

Τα προγνωστικά για τον αποψινό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο έκανε ο Ρομπέρτο, ψηφίζοντας... Κασίγιας.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» για τον τελικό και τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, λέγοντας: «Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες και θα είναι μία ισορροπημένη μάχη. Ωστόσο, αν κριθεί στα πέναλτι, πιστεύω ότι ο Κασίγιας έχει το προβάδισμα. Είναι δύσκολα για εκείνον αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχει τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό. Έπαιξε μόνο στο Κύπελλο Ισπανίας και το Champions League, αγώνες που είχαν μεγάλο διάστημα μεταξύ τους. Ωστόσο, εκείνος συνεχίζει να έχει την ίδια απόδοση και να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις».

Για τον Κουρτουά, υποστήριξε: «Μέχρι τώρα, θα έλεγε κάποιος ότι δεν είναι ιδιαίτερα ευκίνητος, αλλά ισχύει το αντίθετο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει ό,τι μπορεί με αυτό το ανάστημα. Έδειξε πολύ ωριμότητα για έναν νεαρό τερματοφύλακα και βοήθησε την ομάδα του σε δύσκολες στιγμές. Είναι ευκίνητος και γρήγορος».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Σεισμός στη Λήμνο: Δείτε τι φοβούνται οι σεισμολόγοι