ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ 2014: Η πιο σέξι ενδεκάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pics+vid)

Μουντιάλ 2014: Η πιο σέξι ενδεκάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pics+vid)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, η γιορτή του ποδοσφαίρου που διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια, είναι πιο κοντά από ποτέ αφού στις 12 Ιανουαρίου η οικοδέσποινα Βραζιλία, υποδέχεται την Κροατία.

Προγνωστικά για την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ έχουν γίνει πολλά. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως θα παίξει ρόλο ο παράγοντας έδρα και έτσι η Βραζιλία θα φτάσει στην πέμπτη της συνολικά κατάκτηση, άλλοι θεωρούν ότι η ποιότητα των σούπερσταρς Ρονάλντο και Μέσι μπορεί να οδηγήσει τις Πορτογαλία και Αργεντινή αντίστοιχα σε μια πιθανή κατάκτηση, ενώ υπάρχουν και οι... ρομαντικοί του αθλήματος που θεωρούν πως στο προσεχές Μουντιάλ θα υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη.

Η ενδεκάδα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω θα μπορούσε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο σχετικά εύκολα...

Ο Ίκερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Σέρχιο Ράμος με τον Ζεράρ Πικέ, ενώ από το κέντρο έως την επίθεση θα υπήρχαν ποδοσφαιριστές όπως ο Νεϊμάρ, ο Γκέτσε, ο Μπαλοτέλι, ο Ρονάλντο, ο Μέσι και άλλοι...

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές ανήκουν στην αφρόκρεμα του Παγκόσμιου στερεώματος. Ωστόσο έχουν άλλο ένα κοινό που ίσως ενδιαφέρει το ίδιο τους άνδρες φιλάθλους. Τις πανέμορφες γυναίκες τους...

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο, μπορεί να μην γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και ποια θα αναδειχθεί καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης, ξέρουμε όμως από τα... αποδυτήρια ποια είναι η πιο καυτή ενδεκάδα συντρόφων, των ήδη γνωστών μας ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά
Η κ. Κασίγιας ή αλλιώς Σάρα Καρμπονέρο
Η κ. Ρονάλντο ή αλλιώς Ιρίνα Σάικ
Η κ. Πικέρ ή αλλιώς Σακίρα
Η κ. Μέσι ή αλλιώς Αντονέλα Ρεκούζο
Η κ. Γκέτσε ή αλλιώς Αν Κάθριν Μπρόμελ
Η κ. Νειμάρ ή αλλιώς Γκαμπριέλα Λένζι
Η κ. Σνάιντερ η αλλιώς Γιολάντα Καμπάου
Η κ. Μπαλοτελι ή αλλιώς Φανι Νεγκουεσα
Η κ. Ράμος ή αλλιώς Πίλαρ Ρούμπιο
Και οι πιο παραδοσιακές Λίζα Μίλερ και Άλεξ Τζέραρντ, οι οποίες έχουν ήδη το επώνυμο των ανδρών τους.

Καθίστε αναπαυτικά και θαυμάστε τις 11 πιο καυτές παρουσίες που σίγουρα θα δούμε στις εξέδρες των γηπέδων της Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014: Μεγάλη… μπάλα στο «γαλανόλευκο» Αρακαζού (video)