ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Αρέσει ο Σενεγαλέζος Αμπντουλαγέ Μπα

ΠΑΟΚ: Αρέσει ο Σενεγαλέζος Αμπντουλαγέ Μπα

Τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ ψάχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου και, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ήδη τον έχουν εντοπίσει!

Ο λόγος για τον Σενεγαλέζο στόπερ, Αμπντουλαγέ Μπα, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ψηλό παίκτη (1,93 μ.), ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους «δράκους» και, παρότι είναι 23 ετών, μετράει 93 συμμετοχές στις υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί ως δανεικός (Κοβίλια, Ακαντέμικα, Γκιμαράες).
Επίσης, είναι 4 φορές διεθνείς με την εθνική ομάδα της πατρίδας, στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά το 2012.

Μάλιστα, οι παραπάνω πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να αναμένεται να ολοκληρωθεί, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Παράλληλα, στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη παρουσιάζονται έτοιμοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στη Σπαρτάκ Μόσχας για να μπορέσουν να κρατήσουν τον Χουάν Ινσαουράλδε, ανεβάζοντας το ποσοστό του συμβολαίου που θα καλύψουν οι ίδιοι για τον Αργεντινό.

Μέχρι στιγμής οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονταν διατεθειμένοι να καλύψουν τις 550.000 ευρώ από το 1 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του Ινσαουράλδε, όμως οι Ρώσοι δεν απάντησαν θετικά.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ άναψε το «πράσινο φως» στον Ισπανό γκολκίπερ Σανθ Χακόμπο να ψάξει ομάδα στην πατρίδα του για να δοθεί ως δανεικός, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, λόγω του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα σε βάρος του συγκεκριμένου παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Κάλπες αύριο στο Χαριλάου, 11.000 μέλη αποφασίζουν για Β΄ ή Γ΄ Εθνική!