ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ένα δικό σας κλικ, 0,05€ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Για ένα δικό σας κλικ, 0,05€ στο Χαμόγελο του Παιδιού

Μία σημαντική φιλανθρωπική καμπάνια ξεκίνησαν φοιτητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε απλά με ένα κλικ και μάλιστα μπορούμε να 3πλασιάσσουμε την βοήθεια...με 3 κλικ!

Αρκεί όσοι έχετε facebook να μπείτε εδώ: http://www.facebook.com/greekminifootball και να κάνετε LIKE στο group της Ελληνικής Ομάδας Minifootball και η Ομάδα θα χαρίσει 0,05€ για κάθε δικό σας LIKE.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το http://www.facebook.com/unileague.gr και το http://www.facebook.com/studentscup , που είναι οι δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος στα Φοιτητικά πλαίσια (5x5 και 8x8 αντίστοιχα).

Βοηθείστε ώστε να χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα και σταθείτε στο πλευρό των Φοιτητών που κάνουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια. Αν λοιπόν κάνετε LIKE και στις 3 σελίδες, αυτομάτως χαρίζετε 0,15€ στο Χαμόγελο του Παιδιού, μία από τις σημαντικότερες φιλανθρωπικές ελληνικές ΜΚΟ που παλεύουν για την επιβίωσή τους μέσα στην κρίση.

Η Επίλεκτη Ελληνική Ομάδα που συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball και αποτελείται από φοιτητές, αλλά και τα δύο φοιτητικά πρωταθλήματα ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν με την δική σας συνδρομή, επιθυμώντας παράλληλα να μεγαλώσουν και τις “ομάδες” τους στο facebook.