ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Πιο σκληρή δουλειά φέτος»

Αναστασίου: «Πιο σκληρή δουλειά φέτος»

Λίγο πριν την πρώτη προπόνηση της σεζόν για τον Παναθηναϊκό το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί, ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τους τόνισε ότι φέτος ο πήχης ανεβαίνει και πως απαιτείται πιο σκληρή δουλειά, ύστερα από την περσινή πετυχημένη χρονιά. Στη συνέχεια εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι παίκτες του μπορούν να ανταποκριθούν σε συνθήκες πίεσης.

«Μπορεί να προερχόμαστε από μια πολύ καλή σεζόν, όμως φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μάλιστα αυτό να συμβεί από την αρχή. Φέτος έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις, υπάρχουν παιχνίδια και για την Ευρώπη, αλλά σας πιστεύω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πίεση που θα έχουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αναστασίου.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί το απόγευμα με νέα προπόνηση, αλλά και την Τρίτη. Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους για τα πρώτα 20 λεπτά, ενώ την Τετάρτη οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/6)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Αποχώρησε νωρίτερα ο Σάντος

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου - Φάση των 16: Το ρεκόρ του Γκέκα