ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Νο Limits επιστρέφει!

Το Νο Limits επιστρέφει!

Το μακροβιότερο και πρώτο τηλεοπτικό μαχητικό show No Limits έρχεται στην καλοκαιρινή του έκδοση στην παραλία της Βούλας, στο μαγευτικό South Coast by Dream City.

Σε ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ειδικά διαμορφωμένο, την Κυριακή 20 Ιουλίου, περιμένει το φιλοθεάμων κοινό μια συναρπαστική κάρτα αγώνων με κορυφαίες μάχες.

Η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου, ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη 8 χρόνια τώρα, παρουσιάζει για πρώτη φορά την πιο σημαντική πυγμαχική αναμέτρηση ανάμεσα στο θρύλο και κάτοχο της ζώνης του θεσμού, Σπύρο ‘’Legend’’ Ιωαννίδη(Spartan Warriors) και τον καλύτερο πυγμάχο των τελευταίων χρόνων Nikoloz ‘’Turtle’’ Gviniashvili(Fighters - Γεωργία) που εξουδετέρωσε όλους τους πυγμάχους της κατηγορίας και οδεύει ασταμάτητος για την κορυφή. Τελευταίος σταθμός ο Ιωαννίδης , που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες και σκοπεύει να αποδείξει ότι παραμένει ο καλύτερος πυγμάχος της Ελληνικής αρένας.

Στο Kick Boxing, επίσης αμφίρροπες μάχες θα ζεστάνουν ακόμα περισσότερο την καλοκαιρινή νύχτα της 20ης Ιουλίου:

Ο No Limits Champion, Δημήτρης ‘’Panthro’’ Χιώτης(Nas Camp) καλείται να προασπίσει τον τίτλο του απέναντι στον εμψυχωμένο Μαροκινό Ismail El Brouzini(Vizantinos – Malios –Kritikos) και ο αήττητος Σταύρος ‘’Hulk’’ Γρηγορακάκης(Nas Cam) , συναντάει για δεύτερη φορά σε μάχη revenge τον απόλυτο πρωταγωνιστή για μια δεκαετία Γιούρη ‘’Hammer’’ Μαυρογιάννη(Spartan Warriors).

Ακόμα τρεις δυνατές μάχες ανάμεσα σε αξιόμαχους και δημοφιλείς πρωταθλητές : Στο στυλ του Κ-1, ο Τεό Γιαννόπουλος(Diamond Club) θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Σωκράτη Κερπάτσι(Fight Club) και ο Νίκος ‘’Rayan’’ Κοντογιάννης(Old Fight School) με τον Ιγνάντιο Κεφαλληνό(Fight Club).

Στο στυλ της πυγμαχίας θα δούμε για πρώτη φορά τον ταλαντούχο Πολωνό Λουκά Πρυζπεκ ( Fighters) που συνάρπασε το κοινό στα No Limits 12(Κέρκυρα) και 14(Θέατρο Γης Θες/κη).

Ένα νέο άθλημα έκανε την είσοδό του στο τελευταίο No Limits και ξεσήκωσε τους θεατές: Ο ‘’βασιλιάς ‘’ του bradefer στη βαριά κατηγορία Χρήστος Γκιόκας επιστρέφει και θα αναμετρηθεί σε δύναμη με το διάσημο ‘’μασίστα’’ της τηλεοπτικής διαφήμισης και διακεκριμένο πρωταθλητή bodybuilding Μανώλη Σπύρου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αυστηρά 21:00 , με ένα ερασιτεχνικό αγώνα από τη σχολή του σπουδαίου πρωταθλητή Θανάση Κύλα και θα ολοκληρωθούν στις 23:00.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει party και στα decks θα βρεθεί ο γνωστός DJ Claydee(‘’Mamacita’’).

To Show παρουσιάζει η Γωγώ Μπιτάκου.

Συνδιοργάνωση Spartan Warriors(Γιώργος Γιδάκος).

No Limits 24

‘’The Moment’’

20/07/2014

S-Coast by Dream City Παραλία Βούλας

Start 21:00

Price: 15€

Θέση VIP : 30 € (Ροτόντα οχτώ θέσεων με κρασί και finger food)

Προπώληση : S-Coast & Gyms (Spartan Warriors, Fighters, Nas Camp, Kritikos Camp, Vizantinos Target Sport Club, Fight Club, Old School Fight Gym, Diamond Camp)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Nova, Sportday, Sport- fm, Newsit.gr, Star Κεντρικής Ελλάδας,Onsports.gr, Newsbomb.gr, Ahensmagazine, Boxtv.gr,Fightbook.gr,Skaouter.gr,Pygmaxia.gr,Ufight.gr,Sports8.gr