ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: «Εμβληματικός ο Καραγκούνης, υπεράνω όλων η ομάδα»

Παναθηναϊκός: «Εμβληματικός ο Καραγκούνης, υπεράνω όλων η ομάδα»

Πολλά έχουν γραφτεί για την μη επίτευξης της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Από το «τριφύλλι» βγαίνει πως υπάρχει υπέρμετρος σεβασμός για την ποδοσφαιρική αξία του Καραγκούνη, ενός παίκτη που προέρχεται από σπλάχνα του συλλόγου και έχει τιμήσει την ομάδα, όπως και τη φανέλα της Εθνικής. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός εδώ και έναν χρόνο κινείται με ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο αποδίδει και βασίζεται στη διατήρηση των ισορροπιών. Και θεωρούσαν πως η επιστροφή του «Κάρα» θα διαταράξει την ισορροπία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και δημιουργούσε μεγαλύτερο πρόβλημα από όσα θα ήταν τα θετικά. Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» εύχονται στον εμβληματικό αυτό ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει.

Αναλυτικά η διαρροή από τον Παναθηναϊκό:

«Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στον Παναθηναϊκό και τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές και στον σχεδιασμό μιας νέας ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, συσπειρώνοντας τον κόσμο και εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στο δυναμικό του.

Το μοντέλο που αντανακλά σήμερα ο Σύλλογος, αφορά κυρίως στη δημιουργία μιας νέας υγιούς ομάδας, με την ανάδειξη νέων παικτών και με τον κόσμο του Παναθηναϊκού ενωμένο στις κερκίδες της Λεωφόρου.

Σε αυτό το μοντέλο, η ισορροπία αποτελεί βασικό κανόνα, που ο νέος Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αψηφήσει.

Ο Παναθηναϊκός του σήμερα και του αύριο έχει ξεκάθαρο ενωτικό πρόσωπο αλλά είναι και υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου.

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη των πραγμάτων ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν, είναι και θα είναι ξεχωριστό κομμάτι της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει να κάνει».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Ο «Έλληνας» Ζέκα

Παναθηναϊκός: Εντείνει προσπάθειες για δύο