ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιόβας: «Εύκολη… η παραμονή μου»

Σιόβας: «Εύκολη… η παραμονή μου»

Η ανανέωση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό αποτελεί τρανή απόδειξη πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο πλευρό του, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο Έλληνας αμυντικός, ανανέωσε την Κυριακή (6/7) το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες και μετά την ολοκλήρωση της... παραμονής του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο του συμβόλαιο με την πειραϊκή ΠΑΕ, στέλνοντας παράλληλα το... σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Αρχικά, ο δυναμικός ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, κ. Μαρινάκη, γιατί με στηρίζουν συνεχώς. Όπως με στηρίζει και ο κόσμος, τον οποίο επίσης ευχαριστώ!».

Και πρόσθεσε: «Με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή και η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι μία ακόμη τρανή απόδειξη του πόσο κοντά μου είναι ο Ολυμπιακός! Μαζί με τους συμπαίκτες μου θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς».

Τέλος, ο Δημήτρης Σιόβας, μίλησε για την απόφασή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και έδωσε το... σύνθημα για τη συνέχεια: «Ήταν κάτι πολύ εύκολο για εμένα να προχωρήσω άμεσα σε αυτή την ανανέωση και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στον Ολυμπιακό, για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη και να κρατάμε την ομάδα μας στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης:

Σάμαρης: «Ακόμα περισσότερα στο γήπεδο»

Μουντιάλ 2014: Ο Ματσεράνο έβαλε τις φωνές και ο Μέσι τα κλάματα!