ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Και Σοσιεδάδ και… Τούρκοι για Καπίνο

Παναθηναϊκός: Και Σοσιεδάδ και… Τούρκοι για Καπίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο Στέφανος Καπίνο είναι μέσα στη λίστα των τερματοφυλάκων που εξετάζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, χωρίς ωστόσο να έχουν ενοχλήσει τον Παναθηναϊκό οι Βάσκοι, ενώ στο... κόλπο μπαίνουν και ομάδες από την Τουρκία.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως, ο Στέφανος Καπίνο είναι από τους τερματοφύλακες οι οποίοι έχουν... πέραση στο εξωτερικό κι αρκετές ομάδες ασχολούνται με την περίπτωσή του. Βέβαια, καμία ως τώρα δεν έχει ενοχλήσει επίσημα τον Παναθηναϊκό, όμως, η λίστα με τους... μνηστήρες διαρκώς μεγαλώνει. Οι πρώτοι που μπήκαν στο... κόλπο, ήταν οι Ιταλοί ενώ ακολούθησαν Άγγλοι, Πορτογάλοι και Ισπανοί. Σύμφωνα με όσα σενάρια έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, για τον τερματοφύλακα των «πράσινων» έχουν ενδιαφερθεί Τζένοα, Βερόνα, Νότιγχαμ, Μπενφίκα και Ρεάλ Σοσιέδαδ.

Η τελευταία ήταν κι αυτή που προστέθηκε μόλις την προηγούμενη Τρίτη (01/07) στη... λίστα, ωστόσο δημοσιεύματα από την Ισπανία τη συντηρούν στο παιχνίδι, παρότι δεν φαινόταν να υπάρχει κινητικότητα από πλευράς Βάσκων. Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «vavel.com», αναφέρει πως για τον Στέφανο Καπίνο ενδιαφέρονται και ομάδες από την Τουρκία (!) κάνοντας αρκετά δύσκολο το να μπορέσει να «ματσάρει» μια ενδεχόμενη πρόταση που θα δεχθεί ο Παναθηναϊκός για τον νεαρό πορτιέρο.

Οι Ισπανοί φαίνονται αρκετά καλά πληροφορημένοι, αφού μεταξύ άλλων στο κείμενό τους υποστηρίζουν πως οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να παραχωρήσουν έτσι εύκολα τον Καπίνο και πως θα χρειαστεί μια πολύ δυνατή προσφορά για να πειστεί το «τριφύλλι» να δώσει τον βασικό του τερματοφύλακα. «Ο Καπίνο είναι τερματοφύλακας με μεγάλη προβολή κι έχει το προφίλ που αναζητά η Σοσιεδάδ. Η ελληνική ομάδα θα μπορούσε να διαπραγματευτεί αλλά σε πολύ υψηλή τιμή και σε μια τέτοια περίπτωση έχουν προβάδισμα στον ανταγωνισμό οι τουρκικές ομάδες που τον παρακολουθούν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Η ώρα του στόπερ

Μουντιάλ 2014: Ο Ματσεράνο έβαλε τις φωνές και ο Μέσι τα κλάματα!