ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Οι εμφανίσεις της νέας χρονιάς (video)

ΠΑΟΚ: Οι εμφανίσεις της νέας χρονιάς (video)

Τις νέες εμφανίσεις του για τη νέα περίοδο παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, με την πρώτη να είναι η κλασική ασπρόμαυρη, η δεύτερη άσπρη και η τρίτη γαλάζια.

Αναλυτικά:

Νέα σεζόν, νέα εμφάνιση, νέα ομάδα. Οι νέες εμφανίσεις, που σχεδιάστηκαν για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ από την Nike, παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 9 Ιουλίου σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου Στέφανο Αθανασιάδη, Μιγκέλ Βίτορ και Ευθύμη Κουλούρη.

Η NIKE, χορηγός αθλητικού υλικού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σχεδίασε την αγωνιστική εμφάνιση του ΠΑΟΚ προχωρώντας σε αλλαγές με σκοπό τη καλύτερη αισθητική και ποιοτική βελτίωσή της φανέλας. H σχεδίαση και παραγωγή της νέας φανέλας έγινε αποκλειστικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ και δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στην εμφάνιση της ομάδας.

Οι τρεις φανέλες θα είναι για φέτος η κλασική με τις ασπρόμαυρες ρίγες, στην οποία υπάρχουν αλλαγές στο ύφασμα, στο μανίκι, στο γιακά και στην πλάτη, μια λευκή με ρίγες στο μανίκι και μια σε γαλάζιο χρώμα.

Η κορυφαία τεχνολογία της ΝΙΚΕ DRYFIT θα εξασφαλίσει και φέτος την άνεση των αθλητών του ΠΑΟΚ και έχει αναπτυχθεί και στις τρεις φανέλες.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Οι μεγαλύτερες νίκες της διοργάνωσης (videos)

Μουντιάλ 2014: Ο διεθνής Τύπος για την ταπείνωση της Βραζιλίας (photos)

Μουντιάλ 2014: Ξέσπασαν σε λυγμούς οι Βραζιλιάνοι διεθνείς (photos+video)

Μουντιάλ 2014: Έγραψε ιστορία ο Κλόζε (videos)