ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για επιθετικό!

Ολυμπιακός: «Φουλάρει» για επιθετικό!

Στην τελική η ευθεία η απόκτηση επιθετικού πρώτης γραμμής από τον Ολυμπιακό, καθώς τα περισσότερα μέτωπα στον σχεδιασμό του έχουν κλείσει και απομένει το πιο σημαντικό κομμάτι του... ερυθρόλευκου παζλ.

Ο Μίτσελ δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα ο Ολυμπιακός. Η προετοιμασία άρχισε πριν από λίγα 24ωρα και ο Ισπανός τεχνικός έχει τους περισσότερους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του στο Ζέεφελντ, έτσι ώστε να «μοντάρει» όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα. Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί, ουσιαστικά, ο σχεδιασμός των Πειραιωτών είναι να γίνει και η μεταγραφή του βασικού επιθετικού που αναζητά εδώ κι αρκετό η ομάδα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (10/07) συζήτηση με τον Πιέρ Ισά για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας κι αυτό που προκύπτει είναι πως οι «ερυθρόλευκοι»... φουλάρουν τη μηχανή τους για να αποκτηθεί ο επιθετικός. Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει βιασύνη, αλλά περισσότερη προσπάθεια και αρκετό... ψάξιμο για να βρεθεί ο εκλεκτός. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έρθει ποδοσφαιριστής που να μην έχει «γραφτεί» ως τώρα αλλά να εξετάζεται από τους Πειραιώτες και να μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα και σε υψηλό επίπεδο.

Για την ώρα, στα υπόψη των «ερυθρόλευκων» είναι πάντα η περίπτωση του Πουλίδο, ενώ για τον Μπιάνκι από τον Ολυμπιακό δεν το απέκλειαν. Μάλιστα, άνθρωποι των πρωταθλητών έλεγαν πως επί της ουσίας υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, όμως, τον έχουν στην αναμονή αφού αναζητούν κάτι καλύτερο, που δεδομένα θα κάνει και περισσότερο... γκελ στον κόσμο. Ίσως, κάτι αναλόγου μεγέθους με τον Ερίκ Αμπιντάλ για παράδειγμα...

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2014-Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά κάτω και θα ήμουν παράλυτος» (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: «Οπαδός» και ο Ιησούς