ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Στην Στόουκ ο Μπόγιαν»

Ολυμπιακός: «Στην Στόουκ ο Μπόγιαν»

Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή... γραμμή με τον Κρκιτς, ισπανικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Ισπανό στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Στόουκ

Στον Ολυμπιακό έχουν πατήσει τέρμα το... γκάζι και προσπαθούν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις μεταγραφικές τους κινήσεις και αναμφισβήτητα το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς είναι εκείνο που «καίει» πιο πολύ όχι μόνο τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το δυνατό «όπλο» που λέγεται Champions League και περιμένουν από τον παίκτη να πει το «ναι» και να ολοκληρωθεί το deal.

Παράλληλα με αυτό, ήρθε ένα δημοσίευμα τις ισπανικής «Mundo Deportivo» που θολώνει τα νερά. Σε αυτό αναφέρεται πως ο Μπόγιαν Κρκιτς επέλεξε να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς αποδέχθηκε την προσφορά της Στόουκ. Πλέον μένει να δούμε αν όντως ο Ισπανός αρνήθηκε την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος ή αν τελικά θα πιάσει λιμάνι.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι» για Σαβιόλα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανακοίνωσε Χάμες!