ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Πλήρες ρόστερ»

Αναστασίου: «Πλήρες ρόστερ»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξή του τόνισε ότι εφόσον προκριθεί ο Παναθηναϊκός επί της Σταντάρ Λιέγης θα χρειαστεί 1-2 ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε και στον Ουασίμ Μπούι

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 41χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» στο «Voetbal International»:

Για τον Ουασίμ Μπούι: «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο με την δημιουργικότητα που τον διακρίνει μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ουασίμ δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά σε μία συνέντευξη που έδωσε είπε οτι θα ήθελε να παίξει για εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει και περιμένω σήμερα ή αύριο να έρθει εδώ. Με ανησυχεί ότι δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια. Ένα χρόνο πριν, ο Παναθηναϊκός επέλεξε κάποιους παίκτες νεαρούς και ταλαντούχους συν κάποιους έμπειρους που δεν είχαν παίξει πολλά παιχνίδια. Αυτό το... μείγμα πήγε μία χαρά».

Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού υπογράμμισε: «Προς το παρόν, το ρόστερ είναι πλήρες. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Αν καταφέρουμε και περάσουμε την Σταντάρ Λιέγης, τότε ενδεχομένως να χρειαστούν έναν ή δύο παίκτες, γιατί οι αγώνες σε σχέση με πέρυσι θα είναι περισσότεροι και το πρόγραμμα πιο βαρύ».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για Λιέγη

Παναθηναϊκός: Μπούρμπος κι επίσημα