ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επτάμηνη τιμωρία στον Δ. Γιαννακόπουλο

Επτάμηνη τιμωρία στον Δ. Γιαννακόπουλο

Με επτάμηνη ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό για τα όσα δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον τρίτο τελικό του περυσινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και με άλλους τρεις, λόγω του ότι ήταν υπότροπος από πέρυσι.

Έτσι, το σύνολο της ποινής ανέρχεται στους επτά μήνες, διάστημα στο οποίο του στερείται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Η ΕΦΙΠ για μία ακόμα φορά έδειξε … γρήγορα αντανακλαστικά αλλά και αυστηρότητα στις αποφάσεις της απέναντι στον κ. Γιαννακόπουλο αντίθετα από τη στάση σ’ άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Επιπλέον, λόγω του ότι ήταν υπότροπος, θεωρείται πλέον έκπτωτος από το προεδρικό του αξίωμα, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθεί, όχι μόνο από την προεδρία, αλλά και από μέλος του ΔΣ των «πράσινων», αφού η τιμωρία τον αναγκάζει να μην μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε ΔΣ σε αυτό το διάστημα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης της ΕΦΙΠ.

Πηγή: onsports.gr