ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γαλλία: Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Ριμπερί!

Γαλλία: Αποσύρθηκε από την Εθνική ο Ριμπερί!

Ο Φρανκ Ριμπερί σε ηλικία 31 ετών ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γαλλίας σε μία απόφαση... σοκ.

Σε δύο χρόνια, η Γαλλία φιλοξενεί το Euro 2016 με μοναδικό της στόχο να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου μπροστά στο κοινό της και να ζήσει στιγμές 1998, όταν και έφτασε στην κορυφή του κόσμου με την επικράτησή της με 3-0 επί της Βραζιλίας στον τελικό.

Η προσπάθεια των «τρικολόρ» όμως, θα γίνει με μία σημαντική απουσία. Ο λόγος για αυτή του Φρανκ Ριμπερί. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έτσι θα χάσει την ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης στη πατρίδα του σε δύο χρόνια.

Ύστερα από 81 συμμετοχές με το εθνόσημο, είπε: «Θέλω να ξοδέψω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ψυχολογία του κάθε ένα, αλλά τώρα είναι η ώρα να κάνω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου», είπε ανακοινώνοντας την αποχώρησή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker».

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία του Κριστιάνο που ανησυχεί τη «βασίλισσα» (video+photos)