ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Είμαστε Παναθηναϊκός»

Αναστασίου: «Είμαστε Παναθηναϊκός»

Μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League με θετικό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ, όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου.

Η αποστολή των «πράσινων» αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (26/8) για το Μπίλουντ και πριν την επιβίβαση του «τριφυλλιού», ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, μίλησε για την δεύτερη «μάχη» με τους Δανούς, αλλά και την απουσία του Μάρκους Μπεργκ.

«Πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε ότι για μένα πάντα είναι η ομάδα, ο Μάρκους είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, θα μας λείψει αλλά έτσι είναι η ζωή. Το εύκολο είναι να καθόμαστε να κλαίμε, αλλά τα παιδιά ξέρουν τη σημασία της απουσίας του και κάποιοι άλλοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες».

Τέλος, ο Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε: «Ωστόσο και πέρυσι σε όσα παιχνίδια απουσίασε ο Μάρκους μπορέσαμε και τα καταφέραμε καλά οπότε δεν ανησυχώ. Η Μίντιλαντ παίζει ανοιχτά και επιθετικά και δεδομένου και του σκορ αλλά το σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα ωριμάζει και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο παιχνίδι με τη Σταντάρ ήμασταν άτυχοι αλλά γενικά η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη και στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης:

Mundobasket 2014: Το πρόγραμμα των αγώνων

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τραυματίες στη Δανία