ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελαμπντελαουί: «Στόχος μας η πρόκριση»

Ελαμπντελαουί: «Στόχος μας η πρόκριση»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκρισή τους στην φάση των «16» του Champions League, όπως τόνισε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μετέχει στο εθνικό «συγκρότημα» της χώρας του ενόψει του πρώτου αγώνα των προκριματικών του EURO 2016 κόντρα στην Ιταλία, ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με την Αγγλία.

Μάλιστα, με αφορμή το τεστ απέναντι στους Βρετανούς, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του Ολυμπιακού, μίλησε στο «TV2» και αναφέρθηκε και στην... περιπέτεια των Πειραιωτών στο Champions League.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και γνωστός σε όλη την Ευρώπη με σταθερή παρουσία στο Champions League. Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτή τη διοργάνωση που είναι όνειρο για κάθε παίκτη και ταυτόχρονα να κατακτήσω τίτλους. Είχα προτάσεις από ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όμως όταν σε καλεί ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, νομίζω ότι δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά», ήταν τα λόγια του για την μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά στην παρουσία των Πρωταθλητών Ελλάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, απάντησε: «Η κλήρωση στο Champions League με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε δεν είναι εύκολη όμως ο στόχος μας είναι η πρόκριση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε όμως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όποιος μας υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Επιθεώρηση… Δουρέκα στην Σουηδία

Μάριο Σουάρεθ: «Εκεί έχασε η Γιουνάιντετ»