ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαϊράμι: «Σημαντικό που επέστρεψα»

Μπαϊράμι: «Σημαντικό που επέστρεψα»

Ο Εμίρ Μπαϊράμι εμφανίστηκε χαρούμενος με την εικόνα του στο φιλικό που έδωσε ο Παναθηναϊκός με τη Βιτορούλ και υπογράμμισε πως το σημαντικό είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του για να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

«Νιώθω καλά. Χρειάζομαι λίγο βελτίωση στο ρυθμό και στην έκρηξη. Πρέπει να βελτιώσω και άλλα πράγματα. Βέβαια για το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης, αισθάνομαι καλά που μπήκα ξανά στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Σουηδός άσος που έδειξε να πατάει γερά στο γήπεδο και να μπορεί να δώσει λύσεις στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να το πεις. Ήταν μια δοκιμασία για μένα, για να δω πως αντιδρά ο οργανισμός μου μετά από ένα παιχνίδι. Εάν το σώμα μου αντιδρά καλά τότε πιθανώς θα είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Ποιο θα είναι αυτό δεν μπορώ να το πω αυτή τη στιγμή».

Ενώ για τη θέση που αγωνίζεται, σχολίασε: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαι στο γήπεδο, να παίζω. Ξεκίνησα ως εξτρέμ, άλλαξα μετά. Δεν με πειράζει πού θέλει ο προπονητής να παίζω αρκεί να παίζω. Εάν θέλει να παίξω στα άκρα, θα παίξω εκεί. Εάν θέλει να παίξω "δεκάρι", θα παίξω και θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης:

Δώνης: «Όλοι δώσαμε το 100%»