ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθανασιάδης: «Μέτρησε το συναίσθημα» (video)

Αθανασιάδης: «Μέτρησε το συναίσθημα» (video)

Ο Κλάους Αθανασιάδης λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής στράικερ:

«Περισσότερο χαρούμενος που τελείωσε ένα θέμα, το οποίο είχε πάρει έκταση από τις αρχές του καλοκαιριού και με τη σημερινή υπογραφή πιστεύω ότι δεν είμαι μόνο εγώ χαρούμενος αλλά και η οικογένεια του ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Για την απόφαση του να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω μερικούς ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτή την απόφαση, όπως είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, ο κ. Σαββίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, ο πρόεδρος και κάποιους άλλους ανθρώπους για τις συζητήσεις που είχαμε και έτσι έκλεισε αυτή η συμφωνία».

Για το τι μέτρησε περισσότερο στην απόφαση του: «Το συναίσθημα. Είμαι από μικρό παιδί εδώ. Εδώ μεγάλωσα και εδώ θέλω να τελειώσω».

Για το αν προσθέτει βάρος το νέο συμβόλαιο: «Το βάρος ήταν από τη στιγμή που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με αυτή την ομάδα. Ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά έτσι έχω μάθει και ελπίζω στη συνέχεια να καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί για το καλό αυτού του συλλόγου».

Για το γεγονός ότι αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του θα έχει κλείσει 22 χρόνια στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολλά χρόνια σε αυτό τον σύλλογο. Έπαιξε ρόλο και αυτό στην απόφαση μου για να υπογράψω σήμερα στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Κλάους… τετραετίας!