ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσουράνης: «Θα πετύχει ο Σάντος»

Κατσουράνης: «Θα πετύχει ο Σάντος»

Τιμή χαρακτήρισε για τον Φερνάντο Σάντος την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Πορτογαλίας ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο Έλληνας μέσος, μίλησε στην ιστοσελίδα «Maisfutebol» για το... χρίσμα των Ιβήρων στον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας και αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια για το έργο του Φερνάντο Σάντος.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μίλησε για:

Τον Φερνάντο Σάντος: «Είναι πιο έμπειρος πλέον και είναι λογικό. Ένας προπονητής σαν κι αυτόν κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος και δουλεύει σε νέα πράγματα. Είναι ένας καλός προπονητής, τον αγαπούν οι παίκτες του. Είναι μία πολύ καλή επιλογή. Όλοι οι παίκτες ήταν ευχαριστημένοι μαζί του. Περάσαμε μία πολύ καλή περίοδο με τον Φερνάντο Σάντος, καθώς προκριθήκαμε από τον όμιλο τόσο στο Euro 2012 όσο και στο Μουντιάλ 2014».

Τα προτερήματα του προπονητή: «Είναι ένας σοφός άνθρωπος, γνωρίζει τη νοοτροπία των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών. Νομίζω πως θα πετύχει στην εθνική ομάδα, που έχει καλούς παίκτες. Το πιο δυνατό του σημείο είναι η σωστή ανάλυση του αγώνα. Πάντα διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι και ξέρει πώς να χειριστεί την ομάδα από τον πάγκο, ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού».

Την τιμωρία του: «Ναι, είναι ένα πρόβλημα για τον κόουτς και την πορτογαλική ομοσπονδία. Δεν ήταν λογική η τιμωρία. Δεν έκανε τίποτα. Μίλησε μόνο στον διαιτητή».

Την στάση του με τον ποδοσφαιριστές: «Δεν πρέπει ο προπονητής να μιλά πολύ με τους παίκτες και να είναι φίλος τους. Νομίζω πως η στάση του απέναντι στους παίκτες είναι σωστή και μετρημένη».

Το μήνυμα που θέλει να του στείλει: «Είναι τιμή γι' αυτόν. Εύχομαι τα καλύτερα γι' αυτόν και την Εθνική Πορτογαλίας».

Διαβάστε επίσης:

Το πιο τρελό άθλημα του κόσμου (photos + video)

Πανηγύρισαν με… selfie! (video)

Βουτιές για... όσκαρ από Μαρσέλο και Ρονάλντο! (video)