Αναστασίου: «Όλοι πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι»

Αναστασίου: «Όλοι πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Μπασάκσεχιρ εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου και ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν προσοχή και σοβαρότητα ενόψει τις συνέχειας.

Θέλω να σταθώ στην απόδοση και την εικόνα μας στο φιλικό του Σαββάτου, όπου έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό κάναμε αυτά που έχουμε δουλέψει στις τελευταίες προπονήσεις και είχαμε συνολικά πολύ καλύτερη εικόνα συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έλειπαν αρκετοί παίκτες μας», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θέλω να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση γιατί μετά τη διακοπή μας περιμένει πολύ βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχείς σημαντικούς αγώνες για τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

Κλείνοντας, επισήμανε: «Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα ότι όλοι δείξατε το πρόσωπο που θέλω. Και όλοι είχατε στη διάθεση στον αγώνα και προσπαθήσατε πολύ στο φιλικό. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι όπως σας έχω ξαναπεί όλοι θα παίξουν, όλοι θα χρειαστούν κι όλοι πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι».